همه انواع قهوه دارای خصوصیاتی هستند که آن ها را از سایر قهوه ها متمایز می کند؛ قهوه عربیکا نیز مشخصات خاص خود را دارد، در ادامه ویژگی های قهوه عربیکا را شرح می دهیم::
طعم و عطر عالی (مزه قهوه عربیکا بسیار عالی است)
ترشی به نسبت بیشتر
کافئین قهوه عربیکا نسبت به ربوستا کمتر است، میزان کافئین موجود در این دانهها بین ۸/. الی ۱٫۴ است..
شاخص ترین بارزه طعمی این دانه اسیدیتی کمتر است و بادی این دانه، متوسط ۱٫۲ درصد میباشد. البته مزرعه به مزرعه با هم متفاوت هستند.
دانههای عربیکا بیضی شکلتر است..
قند و چربی بشتری نسبت به دانه های ربوستا دارد..
این دانهها در برابر آفات مقاومت کمتری دارد..
دانه نام برده قیمت گرانتری دارد.
75 درصد قهوه جهان عربیکا و 25 درصد را ربوستا تشکیل میدهد.
ظاهر دانه عربیکا:
این دانه ها دارای ظاهری تقریبا صاف و تخت میباشند. خط وسط این دانه ها دارای کمی انحنا است که با کمی دقت میتوان آن را از گونه روبوستا تشخیص داد. میتوانید با مطالعه این مطلب، با انواع دانه قهوه و تفاوت آنها آشنا شوید.
معایب و مزایای قهوه عربیکا:
قهوه عربیکا دارای طعم بی نظیر و ترشی کمتر است، این قهوه در مقایسه با دانه های روبوستا کافئین کمتری دارد. قهوه عربیکا به علت داشتن مقادیر زیاد آنتی اکسیدان دارای خاصیت ضد سرطان است.
این قهوه خواص ضد میکروبی داشته و از بروز آلزایمر، پارکینسون و بیماری های اختلال حافظه جلوگیری می کند. پتاسیم بالا از دیگر خواص قهوه عربیکا است، به همین دلیل برای تقویت ناخن و استخوان ها بسیار مفید است.
از معایب قهوه عربیکا میتوان به موارد زیر اشاره کرد::
قهوه عربیکا قیمت گرانتری نسبت به بقیه محصولات دارد.
در برابر آفات آسیب پذیری بیشتری دارد.
قهوه عربیکا در مقایسه با دانه های ربوستا قند و چربی بیشتری دارد
- ۰۲/۰۵/۱۴