قهوه عربیکا به دلیل پویایی که دارد به بهترین شکل تازه تهیه می شود. خرید لوبیا عربیکا "در فصل" مانند خرید توت فرنگی در فصل است: آنها به سادگی طعم بهتری دارند. (توجه داشته باشید که فصل رشد و برداشت قهوه لزوماً بهترین زمان برای نوشیدن آنها نیست: به دلیل پردازش، خشک کردن، ذخیره سازی و حمل و نقل لازم، قهوه سبز ممکن است تا سه تا شش ماه پس از مصرف در دسترس یک برشته کننده نباشد. انتخاب شد.)
تهیه قهوه های مرغوب و با کیفیت
همانطور که یاد می گیرید چگونه با استفاده از دانه های عربیکا قهوه درست کنید، مهم است که به خاطر داشته باشید که آسیاب کردن تازه نیز راهی عالی برای افزایش سریع طعم عربیکا است. شما می خواهید تمام خوبی های فنجان خود را به تصویر بکشید، نه اینکه بگذارید در هوا پخش شود، و آسیاب کردن درست قبل از دم کردن - به جای قبل از آسیاب کردن و نگهداری در کیسه - به شما کمک می کند تا این نتایج را به حداکثر برسانید.
اگر میخواهید بدانید که چگونه دانههای قهوه را نگهداری کنید، دانههای قهوه عربیکا خود را بیشتر شبیه نان تازه نگهداری کنید تا دانههای خشک - به این معنا که در حالی که ظاهر آنها مانند اقلام فاسد نشدنی به نظر میرسند، طعم آنها به مرور زمان به طرز محسوسی کاهش مییابد. آنها دوست دارند در جای خشک و خنک (نه در یخچال) نگهداری شوند و اگر در زمانی که تازه هستند از آنها استفاده کنید عملکرد بهتری خواهند داشت..
قهوه عربیکا که با نام قهوه عربی نیز شناخته میشود، گونهای از گیاهان گلدار از خانواده قهوهها و جنونهای Rubiaceae است. اعتقاد بر این است که این اولین گونه از قهوه است که کشت شده است و در حال حاضر رقم غالب است که حدود 60 درصد از تولید جهانی را تشکیل می دهد.
- ۰۲/۰۵/۱۵