کدام یک عربیکا یا روبوستا بهتر است؟
در حالی که عربیکا و روبوستا بر بازار قهوه تسلط دارند، عربیکا همیشه برتر از این دو در نظر گرفته شده است. پروفیل فنجانی نرم و شیرین آن کاملاً در تضاد با خصوصیات خشن و لاستیکی است که معمولاً به روبوستا نسبت داده می شود و قهوه عربیکا را در میان برشته های مخصوص به محبوب ترین قهوه تبدیل می کند.
روبوستا یا عربیکا کدام گرانتر است؟
از آنجایی که کاشت و رشد آن سخت تر است، عربیکا گران تر از روبوستا است. و برخی از شرکت ها حتی ممکن است روبوستا را با عربیکای خود مخلوط کنند تا در هزینه صرفه جویی کنند (و یک فنجان تلخ برای شما سرو کنند). هنگام شستشوی راهروی مواد غذایی به دنبال قهوه 100٪ عربیکا باشید.
چرا عربیکا از روبوستا گرانتر است؟
به طور کلی، گران تر از روبوستا است. این به این دلیل است که بسیار ظریفتر است و برای رشد به نیازهای کشت خاص تری مانند آب و هوا و ارتفاع نیاز دارد. دانه های قهوه از گونه عربیکا عموماً بیضی شکل، دارای چین وسط مشخص و بزرگتر از دانه های روبوستا هستند.
لوبیا عربیکا در مقابل لوبیا روبوستا. تفاوت در چیست؟
علیرغم اینکه عطر و طعم آن کمتر تصفیه شده است، روبوستا به طور گسترده در ترکیب اسپرسو استفاده می شود، زیرا شناخته شده است که کرم بهتری (لایه خامه ای موجود در بالای شات اسپرسو) نسبت به عربیکا تولید می کند. سختتر است، در برابر بیماریها مقاومتر است و محصول بهتری تولید میکند. همچنین کافئین بیشتری دارد.
کدام نوع قهوه بهتر است؟
عربیکا شاید محبوب ترین نوع دانه قهوه موجود در بازار، عربیکا با بالاترین کیفیت در نظر گرفته شود و اغلب با برچسب قیمتی مشابه برای بوت عرضه می شود! آنها قهوه ای با طعم شیرین تر و خشن تر در مقایسه با روبوستا تولید می کنند.
چرا قهوه روبوستا پر طرفدار است؟
قهوه روبوستا یک گزینه عالی برای کسانی است که طعم های قوی و شدید را در فنجان صبحگاهی خود ترجیح می دهند. در حالی که مقرون به صرفه تر از عربیکا است، اما هنوز هم طعم های منحصر به فرد و مزایای سلامتی را ارائه می دهد. روبوستا با بدنه و نتهای خاکی خود میتواند خود را در ترکیبها حفظ کند یا به تنهایی برجسته شود.
https://zipan.ir/
- ۰۲/۰۵/۱۵