قهوه اسپرسو فوری
قهوه یکی از نوشیدنیهای انرژیزای خوشمزه است که در اشکال و اندازههای مختلف وجود دارد و میلیونها نفر در سراسر جهان آن را مصرف میکنند. قهوه برای ایجاد دمنوشهای محبوبی که امروزه مینوشیم مانند قهوه سیاه قوی «اسپرسو» شما که تحت فشار شدید دم میشود، مورد بازی قرار گرفته است.زیپان یکی از بزرگترین مراکر خرید عمده قهوه اسپرسو فوری در اصفهان و همچنین پخش عمده در دیگر شهر ها را دارد.
اسپرسو چیست؟
اسپرسو نوعی قهوه غلیظ با طعم کامل است که معمولاً به صورت شات سرو می شود. از همان دانههای قهوه درست میشود، اما کافئین قویتر و بالاتری دارد. اسپرسو با استفاده از دستگاه اسپرسوساز با فشار آب داغ از طریق قهوه بسیار ریز آسیاب شده ساخته می شود. می توانید قهوه اسپرسو را با انواع دانه های قهوه و درجات مختلف برشته درست کنید.
شات اسپرسو در اروپا به ویژه ایتالیا، پرتغال، سوئیس، بلغارستان و غیره رایج است.
اسپرسو به طور کلی غلیظ تر از قهوه ای است که با روش های دیگر دم می شود، زیرا دارای غلظت بیشتری از مواد جامد معلق و محلول و کرم است (یک کف قهوه ای رنگ که هنگام ترکیب حباب های هوا با روغن های محلول قهوه آسیاب شده ایجاد می شود. کرم به طعم غنی و ماندگاری آن می افزاید. طعمی که با نوشیدن یک اسپرسو به دست می آورید. به عبارت دیگر، به دلیل فرآیند دم کردن تحت فشار، طعم ها در یک فنجان اسپرسو معمولی بسیار غلیظ است. در 3 مرحله پراکنده می شود (این چیزی است که نوشیدنی را منحصر به فرد می کند). فاز امولسیونی از قطرات نفت است، فاز دوم دارای روغن های معلق است، در حالی که فاز سوم حباب گاز است.
نکته جالبی وجود دارد که باید بدانید، قطرات روغن موجود در اسپرسو باعث حفظ برخی از ترکیبات معطری می شود که در روش های دیگر دم کردن از بین می روند.
نوشیدنی مورد علاقه شما نیز تاریخچه خوبی دارد: برای اطلاع از این موضوع به ادامه مطلب مراجعه کنید
کلمه اسپرسو در ایتالیایی به معنای "قهوه تحت فشار" است، اما معنایی از سرعت نیز دارد (بله، این توضیح زیادی دارد). اسپرسو در اوایل قرن بیستم در ونیز ایتالیا اختراع شد. این نوشیدنی توسط لوئیجی بزرا ساخته شد که آزمایش هایی را با قهوه انجام می داد تا ببیند چگونه می تواند دم کردن خود را سریعتر کند. او صاحب یک کسب و کار تولیدی بود و برای او این ناامیدکننده بود که درست کردن یک فنجان قهوه زمان زیادی را صرف کرد.
او سپس متوجه شد که اضافه کردن فشار بخار به دستگاه راه حل است. این نه تنها زمان تولید دم را کاهش می دهد، بلکه نوشیدنی بسیار قوی تری نیز ایجاد می کند. روش جدیدی که او کشف کرد، بهترین کیفیت دانههای قهوه را نشان داد و لوئیجی نام دستگاه را «ماشین قهوه سریع» گذاشت. اگرچه لوئیجی بزرا با ایجاد دستگاه قهوه سریع بسیار باهوش و جلوتر از زمان بود، اما بازاریابی او چندان موفق نبود.